Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Vanzare fabrica de procesare carne in Ungaria

In-uzina-Mitsubishi-de-la-Born-655x432Camera de Comerț și Industrie Româno-Maghiară Carpatia prezinta o oportunitate de investitie, achiziționarea prin licitație a unei uzine:

  • Uzina de procesare carne a SC PIKKER SRL (societate în lichidare) din localitatea 7754 Boly, calea Nyarad nr. 505

Suprafața imobilului este de 8945 m2. Acesta se află în localitatea Boly, județul Baranya (Ungaria), la aprox. 35 km de Pecs, 15 km de Mohacs. Uzina se poate accesa de pe DN 57, respectiv autostrada M6. Imobilul se află la marginea localității Boly, la est de localitate, în direcția Nagynyarad. Situată într-o zonă de comerț și servicii, având construcții cu destinație comercială. Echipare infrastructurală corăspunzătoare, cu ocuparea normală a terenului. Accesul la imobil se realizează pe drum asfaltat. Gradul de poluare fonică a imobilului este mare, datorită localizării acestuia.

Racordat la rețeaua locală de apă și canalizare. Racordat la sistemul național de gaz, și energia electrică (220/380V). Alimentarea imobilului cu apă caldă și încălzire centrală se realizează cu ajutorul cazanelor proprii. Rețea de telefon în incintă.

Uzina este dotată cu o linie de procesare și ambalare, unde există posibilitatea producerii unor produse finite. În incinta uzinei există un bloc social, conținând o serie de vestiare negre și albe complet dotate, spălătorie pentru hainele personalului, o cantină echipată și utilată, o zonă de relaxare a personalului.

Starea și dotarea actuală a imobilului a căpătat după renovarea și modernizarea din anul 2011. Uzina de carne este proiectat pentru producția cărnii de bovine, ovine, procine, prelucrare în: carne tocată, carne semireparată, dezosare mecanică. Uzina corăspunde standardelor UE.

Capacitatea nominală maximă a uzinei:

  • tranșare                      100 tone / zi , 500 tone / săpt , 25500 tone / an
  • procesare                    90 tone / zi , 450 tone / săpt , 22950 tone / an
  • untură, jumări               5 tone / zi , 25 tone / săpt ,  1275 tone / an
  • carne semipreparată     7 tone / zi , 35 tone / săpt , 1785 tone / an

Uzina de procesare carne a SC PIKKER SRL (societate în lichidare) din Boly este una dintre fabricile de procesare carne de dimensiune medie din Ungaria, fiind totodată una dintre cele mai moderne. Uzine de dimensiuni asemănătoare în Ungaria sunt aprox. 20 buc.

Clădirile uzinei sunt într-o stare tehnică bună, echipate și utilate cu utilaje performante, moderne. Imobilul dispune de racordări la toate tipurile de rețele de utilități. Imobilul este îngrădit în totalitate. Circulația între clădiri se realizează pe drumuri betonate rezistente la circulația autovehiculelor și autoutilitarelor.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati Biroul Promovare, Internationalizare a Afacerilor si Informatii Europene din cadrul CCI Bacau, la telefon 0234-570010, fax: 0234.571.070 sau pe email la adresa ccibc@ccibc.ro.

Persoana de contact: Petronela STEFAN, mobil: 0748.886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor