Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

FIHAV - Targul International de la Havana

FIHAVIn perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2016 va avea loc cea de-a 34-a editie a Targului International Havana (FIHAV), cu o traditie inca din anul 1983.

Evenimentul este unul dintre cele mai reprezentative din America Latina, Cuba si Caraibe si are ca principale arii de acoperire industria alimentara, usoara, prelucratoare, de bunuri de consum, masini si echipamente, tehnologii si servicii.

Pe o suprafata expozitionala de peste 25.000 m2, unde vor fi prezenti aproximativ 4.500 de expozanti atat din Cuba cat si din alte peste 60 de tari. Numarul vizitatorilor se anticipeaza a fi de 150.000 de persoane.

La targ vor lua parte firme din toate sectoarele economiei cubaneze, programul manifestarii cuprinzand si intalniri de afaceri BtoB, conferinte si simpozioane privind legislatatia cubaneza, legea investitiilor straine, facilitati acordate investitorilor si evolutii tehnologice.

Din comitetele organizatorice fac parte: Ministerul Comertului si al Investitiilor Cuba, Camera de Comert a Republicii Cuba si PALCO Business Group

Data limita de inscriere: 16 Septembrie 2016

Pentru informatii privind modalitatea de inscriere la Targul FIHAV va sta la dispozitie  Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la tel: 0748 886 404, email office@ccibc.ro,

Persoana de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor