Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Firma din Belarus interesata de colaborare pe piata romaneasca

orshaÎnființată în 1900, „Krasny borets” Republica Belarus este una dintre cele mai importante întreprinderi in domeniul industriei de masini unelte, fiind specializată din anul 1960 în producția de mașini de șlefuit suprafețe de înaltă precizie.

OJSC Mașini-unelte „Krasny borets” produce mașini de frezat si echipamente de presare, efectuand totodata lucrări de reparații și modernizare a mașinilor de tăiat metale ale altor firme din domeniu, precum si lucrari de reglare a suprafețelor.

Conform celor prezentate de firma, aceasta a exportat de a lungul timpului mai mult de 11.000 de mașini, care operează în peste 110 țări ale lumii. În prezent, producția este realizata în conformitate cu standardele de siguranță CE existente în Uniunea Europeană și echipata în funcție de cerințele diferitelor piețe, cu echipamentele electrice ale unor cunoscute firme, cum ar fi: SIEMENS, TELEMECANICIQUE, HITACHI, BALLUFF.

Firma „Krasny borets” este interesata de incheierea de parteneriate pe termen lung cu firme in domeniu din Romania.

Mai multe detalii pot fi obtinute accesand site-ul: http://www.krasnyborets.com, sau contactand firma prin email: office@krasnyborets.com

        Impreuna in lumea afacerilor