Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Firma egipteana interesata de export in Romania

usturoi verdeFirma egipteana Nile Greens Co., unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de usturoi verde din Egipt, este interesat să exporte astfel de produse egiptene pe piata românească.

Nile Greens Co., cu sediul în Alexandria, Egipt, este specializată in producția si exportul de toate tipurile de fructe si legume congelate egiptene, de cea mai inalta calitate. Cu propriile sale ferme ecologice, firma furnizează legume si fructe proaspete si congelate pentru pietele tarilor europene, Rusia, America si tarile arabe. Conducerea societatii este interesata de stabilirea de parteneriate de afaceri cu firmele din Romania, pentru a exporta usturoi verde pe pietele romanesti.

Usturoiul verde este un tip de usturoi care nu a atins inca stadiul matur, asemanator ca aspect cu ceapa verde. Este folosit ca un condiment pentru diferite feluri de mancare, in special salate.

In situatia in care propunerea prezinta interes pentru dumneavoastră, va rugam sa ne contactati la Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010, email: office@ccibc.ro, Mihai TULBURE, Director, mobil: 0744.708.317 sau Adriana BADESCU, secretar Comisie pentru Agricultura, mobil 0744.164.183.

        Impreuna in lumea afacerilor