Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Firma italiana in cautare de parteneri pentru productia unui nou tip de umbrele

umbreleAsociatia regionala Confindustria – Emilia Romagna, principala reprezentanta a intreprinderilor industriale din regiunea Emilia Romagna, Italia, informeaza in privinta interesului unei societati membre care a proiectat si patentat un nou tip de umbrela de a demara un proiect pentru realizarea produsului respectiv impreuna cu alti parteneri, in cadrul unui consortiu.

Umbrela este realizată în întregime cu un polimer tehnic care garantează, în același timp, rezistență și rigiditate mare a stâlpilor și o flexibilitate excelentă a brațelor. Utilizarea acestui polimer unic face ca umbrela să fie reciclabilă 100%, deoarece poate fi recuperat și reutilizat cu ușurință pentru fabricarea de noi produse.

Acum IMM-ul respectiv caută oportunități de finanțare pentru a dezvolta în continuare proiectul pentru ca:

• să intre pe piață cu primul model umbrelă – „Compact” – până la sfârșitul anului 2020
• să intieze producția în Europa de Est pentru a o face pe deplin operativă până la jumătatea anului 2021
• sa dezvolte alte două modele care vor fi lansate la sfârșitul anului 2021, respectiv 2022.

Firma ar dori să prezinte proiectul la apelul H2020-EIC-FTI-2018-2020 (termen limită 27 octombrie 2020) și din acest motiv caută următorii parteneri străini – fiecare cu o expertiză specifică – pentru a crea un consorțiu interesat să participe la un proiect rapid de inovație.

Compania cauta:

1) producător de materiale plastice din Europa de Est: partenerul ar trebui să se ocupe de proiectarea și fabricarea matrițelor pentru mașinile de injecție, producția de piese din plastic de diferite culori și asamblarea lor în diferite modele de umbrele;
2) o companie din Europa de Est cu expertiză în tăierea și cusutul țesăturilor: aceasta ar trebui să se ocupe de tăierea și cusutul copertinei umbrelei, tipărirea diferitelor modele și sigle, ambalarea pungii;
3) o companie de proiectare și inginerie cu experiență în sectorul plastic: partenerul ar trebui să se ocupe de proiectare, inginerie, prototipare și testare, atât pentru fiecare componentă plastică, cât și pentru umbrele în ansamblu, prin utilizarea de software pentru modelarea 3D.

Companiile italiene vor gestiona proiectul în calitate de coordonator și vor pune la dispoziția consorțiului prototipul final, construit în laboratorul din China, expertiza tehnica în domeniul producției de umbrele și rețeaua de distribuitori.

Durata preconizată a proiectului este de 24 de luni. Termenul limită pentru EOI este 15 septembrie, deoarece compania intenționează să aplice apelul H2020-EIC-FTI-2018-2020 care expiră pe 27 octombrie 2020.

Mai multe detalii pot fi obtinute accesand: Simpler – Enterprise Europe Network
Confindustria Emilia-Romagna, email: simpler@confind.emr.it; tel. +39 051 33.99.940-960; web: www.confind.emr.it.

        Impreuna in lumea afacerilor