Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Fonduri UE 2023: Câte 50.000 - 200.000 EUR pentru microîntreprinderi din regiunea Nord-Est

Fonduri-europene-nerambursabile-pentru-digitalizarea-IMM-urilorAgenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est a publicat în dezbatere propunerea de Ghid de finanțare pentru apelul 1 de proiecte „Investiții pentru modernizarea microîntreprinderilor”, din cadrul Programului Regional Nord-Est (PRNE) 2021-2027, susținut din fonduri europene. Până acum, 6 din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României au publicat in consultare drafturi de ghiduri de finanțare din noile programe regionale, pentru sectorul IMM.

Acest apel se va adresa microîntreprinderilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, respectiv județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

Linia de finanțare va avea un buget total de 30 de milioane euro (25,5 mil. euro din fonduri UE și 4,5 mil. euro de la bugetul de stat). Din acești bani se vor acorda ajutoare de minimis de câte 50.000-200.000 EUR pe proiect.

Firmele interesate pot descarca aici Ghidul propus pentru microîntreprinderile din Regiunea Nord-Est și transmite propuneri și sugestii prin formularul online ADR Nord-Est, până pe 25.04.2023.

        Impreuna in lumea afacerilor