Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Formulare noi pentru Registrul Agricol

reg agr
Ministerul Agriculturii a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern privind crearea registrului agricol pentru perioada 2015-2019.

Formularele registrului agricol, gestionat atat pe suport hartie, cat si in format electronic vor fi standardizate. Cheltuielile privind tiparirea si difuzarea registrelor agricole, precum si cele privind gestionarea registrului agricol in format electronic vor fi acoperite, dupa caz, de bugetele locale ale comunelor, oraselor, municipiilor si sectoarelor municipiului Bucuresti.

In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii, prin ordin comun al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale, al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice, al ministrului afacerilor interne, al ministrului finantelor publice si al presedintelui Institutului National de Statistica se vor aproba normele tehnice de completare a registrului agricol.
Registrele agricole pentru perioada 2015-2019, potrivit formularelor aprobate prin aceasta hotarare se vor intocmi incepand cu data intrarii in vigoare a actului normativ.

Sursa: agroromania.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor