Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum bilateral de afaceri Romania- Republica Moldova, Iasi, 25 noiembrie

big-programul-expozitiei-fabricat-in-moldova-2014-definitivat (1)Camera de Camera si Industrie a Republicii Moldova, Camerele de Comert si Industrie din Regiunea Nord Est, Primăria Iasi, Camera de Comert si Industrie Bilaterală Republica Moldova – România si MIEPO Iasi organizează în perioada 25 – 27 noiembrie 2016 la Iasi, la Palas Mall,

  •  Expozitia ”Fabricat în Moldova ”
  • Forumul Bilateral de Afaceri România Moldova – 25 noiembrie 2016

Evenimentul este proiectat ca o multiplicare a expozitiei care se desfăsoară anual în Republica Moldova – Fabricat în Moldova prin intermediul căreia se prezintă producătorii moldoveni, scopul evenimentului din România fiind de a sprijini si facilita relatiile comerciale dintre producători din Republica Moldova si potentiali parteneri de afaceri din România.

La manifestare sunt prezente peste 60 de firme din Republica Moldova din următoarele domenii de activitate:

  • Agricultura
  • Industria alimentara
  • Industria usoara: îmbrăcăminte, încăltăminte, marochinărie, pielărie, accesorii
  • Produse de mobilier, tâmplărie
  • Materiale pentru constructii, articole de iluminat, articole din sticlă
  • Artizanat

La deschiderea evenimentului si la Forumul Bilateral de afaceri au confirmat participarea Viceprim-ministrul Dl. Costin Borc, Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de afaceri, omologul său din Republica Moldova – Dl. Octavian Calmâc, si alti oficiali din cele două state.

Expozitia se va inaugura în data de 25 noiembrie ora 11.00, fiind deschisă publicului si potentialilor parteneri de afaceri români interesati de colaborarea cu firmele din Republica Moldova, până duminica, 27 noiembrie 2016, ora 15.00.

Forumul Bilateral de Afaceri Moldo – Roman se desfăsoară vineri, 25 noiembrie 2016, incepand cu ora 12.15, in sala de conferinte Vivaldi situata la etaj 3, in Palas Mall, Iasi.

Pe parcursul manifestării vor avea loc seminarii, workshp-uri cu teme privind internationalizarea afacerilor, prezentări ale oportunitătilor de investitii din Regiunea Nord Est si prezentări ale oportunitătilor expozitionale din Republica Moldova.

La evenimente sunt invitati să participe întreprinzători din Regiunea Nord Est si reprezentanti ai autoritătilor si institutiilor publice din România, care sunt interesati de colaborarea cu firme si autorităti din Republica Moldova.

Sunt disponibile online:

Pentru detalii vă stă la dispozitie Ovidiu SCUTELNIICU, mobil 0743/800.603, email office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor