Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum de afaceri “Production Capacity Cooperation Romania - China”, Bucuresti 2016

646x404Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu Consiliul de Promovare al Cooperarii Sud – Sud (CPSSC) din China, organizeaza luni, 18 iulie  2016,  forumul  de afaceri  intitulat „International   Production  Capacity  Cooperation  Romania  – China incepand  cu ora 15.00 (inregistrare), la CCIR Business Center  – Amfiteatrul  „Albastru”.

Pe langa delegatia oficiala, condusa de presedintele CPSSC, domnul  Lu  Xinhua,  la  acest eveniment va participa o delegatie chineza compusa din 15 companii   reprezentative din domenii precum: finante  –  banci,  industria  textila, echipamente si produse ale industriei electrice, echipament medical, infrastructura, constructii (autostrazi, poduri, tuneluri), material rulant, managementul apelor s.a.

Obiectivul principal al forumului este acela de a aduce laolalta companii romanesti si chineze interesate sa initieze colaborari de afaceri in domeniile mentionate mai sus.

Avand convingerea ca aceasta initiativa reprezinta o buna oportunitate pentru compania dumneavoastra de a intra in contact cu companii chineze care doresc sa identifice parteneri romani de afaceri pentru proiecte pe termen  lung, CCIR va invita  sa faceti parte din grupul oamenilor de afaceri romani care vor participa la acest forum.

Participarea la forumul „International Production Capacity Cooperation Romania – China” este gratuita, iar in cadrul sau vor fi organizate sesiuni  B2B  care sa se poata materializa in colaborari stabile si de lunga durata cu parteneri chinezi.

Inscrierile se fac pe baza completarii formularului atasat.

Pentru alte detalii privind înscrierea la Forum, companiile interesate se pot adresa domnului Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Bilaterale, e-mail: petru.russu@ccir.ro, tel: +40374 474 358.

        Impreuna in lumea afacerilor