Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum de afaceri Romania – Iran, Bucuresti, 09 noiembrie 2016

luxurybusinessforum2016Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie Județene și cu sprijinul Ambasadei Republicii Islamice Iran la București organizează

Forumul bilateral de afaceri România – Republica Islamică Iran

09 noiembrie 2016, ora 10.00

Amfiteatrul A.I Cuza, CCIR Business Center, București

Evenimentul este dedicat identificării de noi oportunități de afaceri și dezvoltării relațiilor economice și comerciale dintre firmele din România și din Republica Islamică Iran.

Forumul de afaceri va avea loc în contextul vizitei la București a E.S. domnul Mohammad Javad Zarif, Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Iran. Prezența înaltului demnitar Iranian conferă garanția participării la eveniment a unor companii relevante care pot răspunde intereselor dumneavoastră de afaceri din această țară.

În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni de discuții business- to – business cu firme din Republica Islamica Iran din domeniile: energie, transport, industria medicală, sectorul minier, sectorul bancar, echipamente agricole, piese auto, construcții.

În acest context, avem plăcerea să vă invităm să participați la lucrările forumului de afaceri, având convingerea că evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru a identifica noi parteneri de afaceri și pentru a vă extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă.

Formularul de participare este disponibil on-line. Termenul de transmitere a formularului de participare completat este 07 noiembrie 2016.

Pentru confirmarea participării și detalii suplimentare vă stă la dispoziție Ovidiu SCUTELNICU, Director, tel 0743/800.603, email office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor