Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum de fiscalitate, “Codul Fiscal rescris – obiective si finalitate”, Bucuresti, 15 octombrie

ce-trebuie-sa-stii-atunci-cand-iti-schimbi-contabilulIn data de 15 octombrie 2015, Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu Camera Consultantilor Fiscali organizeaza forumul de fiscalitate dedicat Codului Fiscal rescris si impactului ultimelor modificari legislative in practica activitatii economic-sociale viitoare.

Evenimentul va avea loc CCIR Business Center, Amfiteatrul Al.I.Cuza. Forumul reuneste consultanti fiscali, directori financiari, manageri generali si alti reprezentanti ai mediului de afaceri.

In cadrul acestei editii a evenimentului temele propuse vor fi dezbatute de specialisti in elaborarea legislatiei fiscale din directiile de specialitati din cadrul Ministerului Finantelor Publice si de specialisti cu o vasta expertiza in fiscalitate din cadrul celor mai cunoscute societati de consultanta fiscala, care vor aborda in special aspectele practice.

Formularul de participare este disponibil online.

Pentru inscrieri va sta la dispozitie Departamentul de Relatii Publice, tel. 0234.570.010, int.109, email office@ccibc.ro, persoana de contact Nicoleta ANTOHI, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor