Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum de Investitii in Energie - Cairo, Egipt

133X133In perioada 29 – 30 Aprilie are loc cea de-a doua editie a Forumului de Investitii si Infrastructura in Energie care va avea loc in Cairo. Partenerul institutional al forum-ului este BERD, si se doreste a fi cel mai mare eveniment al Egiptului dedicat atat sectorului energiei regenerabile cat si infrastructurii energiei de inalta putere.

Numeroase companii din sectorul privat din Europa, Orientul Mijlociu si SUA si-au confirmat deja participarea, alaturi de inalti reprezentanti ai ministerelor egiptene.

La eveniment vor avea loc o sesiune de 6 ore de comunicari la care se vor alatura cei mai importanti vorbitori din domeniul energiei regenerabile.

Subiectele cheie dezbatute sunt:

  • Noua Piata de Energie din Egipt – repere si oportunitati;
  • Dezvoltarea infrastructurii de energie electrica de putere;
  • Concentrare asupra hidroenergiei, energiei solare si eoliene;
  • Finantarea proiectelor din Egipt bazate pe energie;
  • Oportunitati pentru dezvoltatori si producatori de echipamente bazate pe tehnologii regenerabile.

Participarea pro-activa la acest forum va ofera o modalitate efiecienta de a dezvolta noi afaceri si de a lega parteneriate cu toti cei care activeaza in acest domeniu.

Pentru detalii referitoare la conditiile de participare la Forum-ul Euroconvention Global’s 2nd Egypt Power Infrastructure & New Energy Investment va rugam sa va adresati Centrului de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234/510.400, int. 120, email: ccibc@ccibc.ro

Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director, mobil: 0744.708.317

        Impreuna in lumea afacerilor