Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum economic bilateral Belaruso-Roman, la Minsk, 12 mai 2016

forum-de-afaceri-Iavorenciuc-1In data de 12 mai 2016, la  Minsk, vor avea loc Forumul economic Bilateral Belaruso – Romana si Bursa de contacte si cooperare  intre firmele din Belarus si cele din Romania, care sunt interesate de stabilirea de parteneriate de afaceri.

Cu această ocazie va avea loc a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale de Cooperare Economica Belaruso-Romana. Co-presedintele Comisiei din partea Romaniei este Secretarul de stat al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri al Romaniei.

La invitatia inaintata de catre Valery Mrochek, insarcinat cu afaceri al Ambasadei Belarus in Romania,Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor din Romania la eveniment, prin organizarea unei misiuni economice in Belarus.

Firmele care sunt interesate in stabilirea de contacte cu parteneri de afaceri din Belarus sunt rugate sa comunice Centrului de Promovare Economica – PromEc Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie, informatii privind denumirea, profilul companiei si interesul pe care il au, in vederea stabilirii intalnirilor bilaterale.

Pentru mai multe informatii privind participarea la Forum va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010, fax: 0234.571.070, email: office@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor