Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum economic in Ucraina

ererePe  30 septembrie 2015, la Kiev, Ucraina, va avea loc cea de-a a 14-a editie a FMCG Industry Forum & Contract Exchange – Forum destinat industriei usoare si schimburilor de contracte, cel mai mare eveniment ucrainean pentru retaileri, producatori si distribuitori de bunuri de larg consum.

In cadrul acestui eveniment  cei peste 200 de participanti din Ucraina si din toata Europa vor  avea ocazia sa discute problemele curente ale industriei, noutati, tehnici de promovare a produselor de larg consum, si nu in ultimul rand,  sa faca schimb de bune practici in sistemul vanzarilor.

De asemenea reprezinta locul ideal pentru a dezvolta parteneriate de afaceri cu alti comercianti, sub forma ‘’schimbului de contracte’’, insemnand negocieri rapide dintre cumparator si furnizor.

FMCG Industry Forum reprezinta o oportunitate pentru a pune in legatura retailerii si en-gross-istii cu producatorii si prestatorii de servicii, pentru a discuta despre oportunitatile de afaceri existente, strategii si obiective.

Pentru detalii privind inscrierea la FMCG Industry Forum & Contract Exchange  va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc, tel. 0234.571.070, int.106, email: office@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor