Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum International FUTURALLIA Bucuresti 2015

futuralliaUniunea Camerelor de Comert Internationale Bilaterale Romania – Franta in parteneriat cu Centrul de Afaceri Francez, ABC OPREA HOLDING & ASSOCIATES SA organizeaza cel mai important Forum International FUTURALLIA Bucuresti, in perioada 10 – 12 Iunie 2015 la Romexpo Bucuresti.

Evenimentul este sustinut de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si Ministerul Afacerilor Externe.

FUTURALLIA este un forum mondial multisectorial care a fost organizat în cele mai importante ţări ale lumii: SUA, Franta, Qatar, Canada, Turcia, Polonia, Belgia iar foarte multe state industriale îşi doresc să organizeze acest forum. În anul 2014 a fost organizat în Franta, la Lyon, cu participarea a 800 de societăţi din 45 de ţări.

Futurallia Bucuresti 2015 se adreseaza societatilor care vor sa-si dezvolte activitatea si vor sa intalneasca parteneri de afaceri din toate domeniile de activitate (distributie, productie, comert, industria automobilelor, farmaceutica, metalurgie, IT, servicii, constructii, agricultura, zootehnie, asigurari, finante banci, etc.) Fiind un forum multisectorial si international, societatile participante vor stabili cele mai avantajoase contracte cu partenerii de afaceri din catalogul forumului.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul oficial al Forumului Futurallia Bucuresti 2015: www.futuralliabucharest2015.com

        Impreuna in lumea afacerilor