Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum international Promovarea investițiilor UE în Belarus, Austria

A1HCCyderBtyKvqAvZblDvYAABAvSBTwCamera Economica Federala Austriaca, cu sprijinul EUROCHAMBRES și al Uniunii Europene organizeaza Primul Forum de investiții: Promovarea investițiilor UE în Belarus, care se va desfasura la Viena, in data de 24 mai 2016.

Scopul principal al Forumului este de a crește gradul de conștientizare a investitorilor europeni cu privire la oportunitățile și avantajele cooperării cu Belarus. Forumul de investiții își propune să faciliteze contactul dintre întreprinzătorii din UE și firmele din Belarus.

Astfel, in cadrul forumului vor avea loc intalniri de afaceri intre firme din Uniunea Europeana si Belarus, interesate de stabilirea de relatii de afaceri.

Tematica forumului de investitii se va concentra pe 3 sectoare :

  • TIC
  • Construcții Durabile
  • Finanțe (Sectorul bancar)

Firmele interesate de participarea la forum, vor trebui să se înregistreze prin completarea formularului de inregistrare disponibil online.

Lista firmelor care participa la Forum poate fi consultata online.

Companiile participante din UE vor suporta costurile de deplasare și de cazare.

Pentru mai multe informatii privind Forumul “Promovarea investițiilor UE în Belarus”, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel  0748/886.428, email office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor