Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum - „Oportunitati de Afaceri Romania – China” la Bucuresti

future of buildingVineri, 17 iunie 2016, la Bucuresti, se va desfasura forumul „Oportunitati de Afaceri Romania – China”, organizat de CCIR in parteneriat cu Consiliul pentru Promovarea Comertului International din China.

La eveniment va participa o delegatie chineza compusa din 30 de companii reprezentative din domenii precum: industria petroliera, foraje, energie, infrastructura, echipamente si utilaje feroviare, productie material rulant, industria aeronautica, comert on-line, finante banci, comert cu amanuntul, produse de lux, industria textila, industria alimentara, procesarea laptelui si agricultura.

Grupul chinez va fi condus de domnul Jiang Zengwei, Presedintele Consiliului pentru Promovarea Comertului International din China.

Participarea la forumul “Oportunitati de Afaceri Romania – China” este gratuita, iar in cadrul sau vor fi organizate sesiuni B2B care sa se poata materializa in colaborari stabile si de lunga durata cu parteneri chinezi.

Programul de desfasurare a evenimentului este disponibil online.

Firmele din judetul Bacau interesate de identificarea de noi parteneri pot confirma participarea si sa stabileasca intalniri de afaceri prin completarea si transmiterea formularului de participare, la adresa de e-mail: office@ccibc.ro, sau fax: 0234 571 070.

        Impreuna in lumea afacerilor