Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum trilateral Ucraina, Romania si Republica Moldova

10301219_736082573150717_2804973576172314895_nIn perioada 1-2 noiembrie 2016, la Cernauti, Ucraina se va organiza Forumul de Afaceri trilateral Ucraina   –  Romania    –  Republica    Moldova,    insotit   de  intalnirile de  lucru  ale consiliilor    de afaceri  Ucraina   –  Romania   si Ucraina   –  Republica   Moldova.

Actiunile organizate de catre Camerele de Cornert si Industrie din cele trei state  doresc sa creeze o platforma de networking pentru oamenii  de  afaceri din regiune, in vederea dezvoltarii schimburilor comerciale si  sa impulsionez dialogul  la  nivelul celor mai reprezentative  organizatii ale  mediului de  afaceri  din  tarile  participante.

Delegatia de afaceri din Romania va fi condusa de domnul Mihai Apopii,   Vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCIR si Presedinte al Camerei de Comert si Industrie  Neamt.

Initiativa prezinta interes pentru comunitatea de afaceri, in domenii precum: agricultura, procesarea lemnului, parcuri industriale si comert transfrontalier.

Pentru participarea la aceasta actiune, fiecare companie isi va acoperi costurile privind deplasarea si cazarea,  iar detaliile privind programul vor  fi disponibile in cel mai scurt  timp.

Pentru mai multe detalii, persoana de  contact din cadrul  CCIR  este  domnul Petru   Russu, Consilier Biroul Relatii Bilaterale, Directia Relatii Exteme, e-mail:   petru.russu@ccir.ro si telefon:  +40374474358.

Sursa: CCIR

 

        Impreuna in lumea afacerilor