Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul de afaceri India – Europa Centrala, 5 – 6 octombrie 2015

FICCI-2nd-India-CEE-business-forum-logoIn perioada 5 – 6 octombrie la Bangalore, India, va avea loc Forumul de Afaceri India – Europa Centrala, la care vor fi prezenti lideri ai mediului de afaceri, factori de decizie, reprezentanti ai agentiilor de promovare a investitiilor, reprezentanti ai Camerelor de Comert si Industrie, reprezentanti ai organizatiilor guvernamentale si private, manageri si antreprenori din sectorul IMM-urilor.

Evenimentul are ca scop sprijinirea dezvoltarii colaborarilor strategice intre economia central-europeana si cea Indiana, identificarea oportunitatilor de afaceri existente in ambele regiuni, precum si construirea de noi parteneriate.

Prima editie a ICEBF a atras peste 100 de oficiali si delegati de afaceri din 14 tari din Europa Centrala. Peste 200 de reprezentati ai industriei indiene au avut intalniri de  afaceri cu omologii lor din Europa Centrala. Excelenta in tehnologie, inovatiile din sectoare impreuna cu forta de munca specializata din tarile Europei Centrale, sunt concurate de o renastere a economiei indiene. A doua editie a forumului este un efort continuu pentru accelerarea relatiilor economice intre India si tarile Europei Centrale pentru castiguri semnificative in urmatorii ani.

Tematica forumului din acest an vor fi sectoarele: IT & ITES, servicii, infrastructuri urbane, farmaceutice, tehnologii de mediu, cercetare-dezvoltare, procesarea alimentelor si agricultura, turismul, auto si componente.

Pentru a va inscrie la Forumul de Afaceri  India – Europa Centrala, accesati pagina oficiala a evenimentului http://www.icebf.in/index.html.

        Impreuna in lumea afacerilor