Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul de afaceri româno-bulgar de la București

opportunitiesÎn perioada 17 – 19 mai 2015, va avea loc la Bucureşti, Forumul de afaceri româno-bulgar, organizat de Asociatia “Programul produs în Bulgaria”.

Evenimentul are loc sub sub patronajul vicepreședintelui Republicii Bulgaria, si are ca scop dezvoltarea cooperarii intre IMM-urile din cele doua tari.

La actiune sunt invitati si reprezentanti ai municipalităților din cele doua tari, care ar putea contribui la promovarea si dezvoltarea de parteneriate pe domeniile patrimoniu cultural, turism si investitii.

Partea bulgară va fi reprezentata de firme care activeaza in următoarele sectoare economice: constructii civile si industriale, constructii de masini, industrie ușoara, produse cosmetice, sisteme informatice și tehnologie de comunicații, sisteme de securitate, echipamente medicale, industrie alimentara.

Pentru informaţii suplimentare privind participarea la Forum va sta la dispozitie Departamentul de “Cooperarea internațională și organizații internaționale” tel. 00359 878 946 351, Tel: 00359 896774788 Olga Uskova, e-mail:olgazem02@gmail.com.

        Impreuna in lumea afacerilor