Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul de la Frankfurt privind eficienta energetica si energiile regenerabile

IMG_0028In perioada 10 – 15 Martie 2015 la ISH Frankfurt am Main va avea loc lansarea in premiera mondiala, a ultimelor tendinte in domeniul automatizarilor pentru cladiri, energie, tehnologii de climatizare, si energii regenerabile.

Sub titlul „Energia si sursele regenerabile de energie”, forumul pentru Tehnologie si Energie este patronat de Ministerul Federal German pentru Afaceri Economice si Energie.

Evenimentul va prezenta tehnologii moderne ┼či tehnologii de incalzire de inalta eficienta „made in Germany”.

Cu ajutorul a 11 asociatii partenere din domeniul industriei si productiei de energie, forumul va aborda aspectele relevante ale pietei incalzirii, informatii, documentare si prelegeri cu privire la tehnologiile de incalzire disponibile in prezent pe piata, de la tehnologia moderna de condensare la cele mai recente tehnologii de celule de combustibil.

Vor fi acoperite principalele surse de energie de pe piata incalzirii. Acestea includ gaz, petrol, energie electrica si energie regenerabila si sistemele de incalzire hibride, de ex. instalatii care combina sursele de energie fosile cu energia regenerabila.

Sursa : www.instalnews.ro

        Impreuna in lumea afacerilor