Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul Economic Yambol, Bulgaria 2016

YEF poza stireIn data de 20-21 iunie 2016, va avea loc la Centrul comunitar „Saglasie din Yambol, Bulgaria „Forumul Economic Yambol 2016”, organizat de Municipalitatea Yambol, în parteneriat cu Forumul Economic Bulgaria.

La eveniment sunt invitati sa participe Premierul Bulgariei, Boyko Borissov, Lilyana Pavlova, ministrul dezvoltarii regionale si lucrarilor publice, Bojidar Loukarsky, ministrul Economiei, Georgi Slavov, primarul municipiului Yambol, Ognian Zlatev, Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Bulgaria, Tony Thompson, Directorul pentru Bulgaria, Cehia si Slovacia al Fondului Monetar International.

Forumul se doreste a fi o dezbatere pe tema politicilor naționale pentru mediul de afaceri și de promovare a investițiilor. Vor avea loc informari cu privire la posibilitătile actuale de finanțare a proiectelor din cadrul Programelor Operationale ale UE.

Sunt invitati sa participe la Forum reprezentanti ai autoritătilor naționale și locale, asociațiilor de ramură, camere bilaterale de comerț și industrie și companii bulgare și internaționale care doresc să-și extindă potențialul lor de afaceri.

Pentru conducerea institutiilor si firmelor interesate sa participe la Forum, datele cu privire  la Agenda si Formularul de inregistrarea se regasesc la adresa: http://biforum.org/event-62.html.

Confirmarile de participare se pot face pana la data de 10 iunie 2016, direct pe pagina de internet sau la doamna Rumiana Kraineva: events@biforum.org  sau telefon 00359 2 951 57 59.

        Impreuna in lumea afacerilor