Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul Investițional Internațional "Investiții și oportunități de colaborare", Balti, Republica Moldova

Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Organizatia pentru dezvoltarea IMM-urilor din Republica Moldova, Agentia pentru Inovare si transfer Tehnologic Chisinau, in parteneriat cu Centrul EEN din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau, Centrul EEN Tehnopolis Iasi si Centrul EEN IPA Galati organizeaza Forumul Investițional Internațional “Investiții și oportunități de colaborare” in  data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălți, Republica Moldova.

180410077 For BBR - Smiling Business People Shaking Hands

Evenimentul va constitui o platformă importantă de promovare a relațiilor comercial-economice și stabilire a parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova, si cele din  Uniunea Europeană, din Comunitatea Statelor Independente, precum și firme din  țările CEFTA, Asia, etc. Evenimentul este organizat cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), autorităților publice centrale și locale din Republica Moldova și a actorilor internaționali, inclusiv instituții publice și organizații de susținere a afacerilor.

Acesta este cel mai important eveniment investiţional regional din Republica Moldova, care are drept scop, facilitarea contactelor comerciale intre firme. Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 întreprinderi din Republica Moldova și de peste hotare, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaționale și comunicații, textile, sectorul construcțiilor, energie regenerabilă, automotive, industriile creative, etc.

Informatii suplimentare despre eveniment si modalitati de inscriere sunt disponibile pe https://www.b2match.eu/balti-investment-forum-2017/pages/20270-home-ro.

        Impreuna in lumea afacerilor