Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forum Virtual US-EU Agro-Finance for Southeast Europe, Bucuresti

2016_0614_091_hiltonAmbasada Statelor Unite in Romania – U.S. Commercial Service Office for Southeast Europe si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cu sprijinul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti organizeaza evenimentul:

VIRTUAL US-EU AGRO-FINANCE FORUM FOR SOUTHEAST EUROPE

Finantarea oportunitatilor de dezvoltare rurala in Bulgaria, Croatia si Romania

INDAGRA, Sala Eminescu, 2 Noiembrie 2016, 14:00 – 18:00

Forumul se va desfasura miercuri, 2 Noiembrie 2016, intre orele 14:00 – 18:00, in aceeasi zi cu deschiderea oficiala a INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

In cadrul formului vor fi prezenti oficiali din sectorul finantelor in agricultura, care vor discuta despre beneficiile de dezvoltare rurala pentru partenerii US-EU in Europa de Sud-Est:

  • Bulgaria, Croatia si Romania, sunt cele mai noi state membre ale UE si insumeaza o alocare totala a fondurilor structurale pentru dezvoltare rurala (2014-2020) de 15 miliarde de Euro
  • Aceste state au o pozitionare optima si un potential al pietei de desfacere de peste 500 milioane consumatori UE
  • Scopul acestora este de a facilita transferul de bune practici intre Statele Unite si Uniunea Europeana in ceea ce priveste tehnologia infrastructurii de irigatii, sistemele de depozitare a recoltei, utilajele agricole, cresterea animalelor si sectorul de prelucrare a alimentelor.

Agenda forumului cu vorbitorii & oficialii din Statele Unite si Uniunea Europeana si pliante cu mai multe informatii despre oportunitatile de finantare pentru dezvoltare rurala in Bulgaria, Croatia si Romania, precum si lista cu potentialii participanti sunt disponibile online accesand site-ul: 2016.export.gov.

Formularul de inregistrare este disponibil online.

Pentru mai multe detalii va sta la dispozitie Camera de Comert si Industrie a Romaniei, persoana de contact Cristina Ionescu, la tel. 004021/3190100, email:cristina.ionescu@ccir.ro, mobil 0040721/215585.

        Impreuna in lumea afacerilor