Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Furnizare diverse medicamente pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau

imagine-studiu-AutoSpitalul de Pneumoftiziologie Bacau organizeaza in data de 30 mai 2016 licitatie, obiectul acesteia fiind achizitia de medicamente diverse, cu finantare din contractul cu CASJ Bacau. Medicamentele au fost impartite in 162 de loturi, fiecare lot are o estimare pentru cantitatea necesara pana la sfarsitul anului (reprezinta valoarea minima a intervalului finalizare procedura – sfarsitul anului) si o estimare ce include si eventualele suplimentari in conformitate cu prevederile OUG nr.34/2006 si art.6 din HG nr.925/2006. Ofertantii vor lua in considerare cantitatea minima, respectiv pana la sfarsitul anului in elaborarea ofertelor.

Garantia de buna executie este de 10% din valoarea contractului fara TVA. Garantia de buna executie se va constitui in scrisoare de garantie bancara sau printr-un instrument de garantare emis de o societate de asigurari in termen de maxim 3 zile lucratoare de la incheierea contractului, iar valabilitatea va fi aceeasi cu cea a contractului. Valoarea estimata a contractului este de 35.165 lei, fara TVA.

Data limita de depunere a ofertelor este 30 mai 2016, ora 15:00, iar contractul se va atribui in functie de cel mai mic pret. Documentatia si textul integral al licitatiei pot fi vizualizate pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor