Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului - ROMENVIROTEC

Banner SITE - ROMENIROTEC - CO2In perioada 22 – 25 Aprilie 2015, va avea loc cea de-a 22 a editie a Romenvirotec – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului organizata de RoMEXPO SA Bucuresti, in Pavilioanele C1 si C3.

Romenvirotec reprezinta cea mai importanta expozitie din Romania dedicata protectiei mediului, fiind un eveniment de referinta pentru toti producatorii si furnizorii de servicii pentru protejarea mediului inconjurator, care doresc sa-si promoveze produsele, echipamentele si tehnologiile pe care le dezvolta in domeniu si sa incheie contracte de afaceri cu parteneri din tara si strainatate.

De asemenea, expozantii vor avea ocazia sa participe la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei si care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania.

Motive de participare in calitate de expozant:

 • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care firma dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
 • Veti intalni potentiali clienti si parteneri, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
 • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
 • Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte, seminarii si workshop-uri care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania.
 • Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul Ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

 • Taxa de inscriere – 150 EURO
 • Chirie spatiu interior cu:
 • 1 latura libera: 115 EURO/mp
 • 2 laturi libere: 120 EURO/mp
 • 3 laturi libere: 125 EURO/mp
 • 4 laturi libere: 130 EURO/mp
 • Chirie spatiu exterior: 40 EURO/mp

In vederea promovarii firmelor implicate in protejarea mediului inconjurator din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la ROMENVIROTEC, expozitie de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la ROMENVIROTEC, Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre ROMENVIROTEC – sunt disponibile pe www.romenvirotec.ro

        Impreuna in lumea afacerilor