Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Gala laureatilor Topului firmelor, Zona Comanesti - Darmanesti - Moinesti

TopulFirmelorComanesti_bun2Anual, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei realizeaza Topurile Firmelor, la nivel judetean si national, obligatie impusa de Legea nr. 335/2007.

Topul Firmelor din Judetul Bacau este o competitie de marca, o ierarhizare, un clasament al societatilor comerciale bacauane, care au obtinut cele mai bune rezultate economico-financiare in anul fiscal anterior, intocmit in baza unei metodologii unice pe tara, structurat pe sectiuni, domenii de activitate, grupe de activitate si grupe de marimi (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si foarte mari), reunite in Catalogul Topului Firmelor din judetul Bacau, editat in format electronic.

In final aratam ca la ediţia din acest an, din cele 10.865 firme cu activitate în anul 2018, au fost eligibile, conform metodologiei, un număr de 5.412 firme, iar in clasamente sunt prezente un număr de 1877 firme. Distributia pe zone a firmelor clasate in Top este: zona Bacau, Buhusi, Podu Turcului (zona de acoperire a judecatoriei Bacau) – 1361 firme, din care 60 in zona Buhusi si 21 in zona Podu Turcului; zona Onesti, Targu Ocna, Slanic Moldova (zona de acoperire a judecatoriei Onesti) – 320 firme si zona Comanesti, Darmanesti, Moinesti (zona de acoperire a judecatoriei Moinesti) – 196 firme.

Comunicarea publica a clasamentului Topului Firmelor se face cu ocazia Zilelor Economiei Bacauane care vor avea loc în perioada de 9 – 13 decembrie 2019, în cadrul conferintei Topului Firmelor, conferinta Topul firmelor organizata pe data de 10 decembrie, incepand cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri si Expozitii, Calea dr. Alexandru Safran 145, Sala de consiliu.

Gala Laureatilor Topului firmelor se va desfasura intr-un nou format in privinta organizarii acesteia, format mai apropiat de comunitatea de afaceri bacauana si autoritatile si institutiile judetene si locale.

Astfel se vor organiza 3 gale ale laureatilor Topului, in cele trei zone in care functioneaza reprezentantele Camerei de Comert si Industrie, respectiv la Darmanesti (Moinesti), Onesti si Bacau.

La acest eveniment sunt invitați să participe, alaturi de întreprinzătorii și managerii firmelor clasate in TOP, reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice si colaboratori care, prin atitudinea și profesionalismul pe care îl manifestă în activitatea desfășurată, sprijină interesul firmelor și al economiei băcăuane.

Gala laureatilor Topului firmelor din judetul Bacau, zona Comanesti, Darmanesti, Moinesti are loc in data de 11 decembrie 2019, incepand cu ora 16:00, la  Salon Magic Garden Darmanesti.

In deschiderea festivitatilor ne vom delecta cu un minirecital sustinut de Cvartetul Avantgarde, format din artisti de elita ce vor asigura un cadru ambiental deosebit si vor intregi evenimentul.

In continuare vor fi prezentate sinteze ale temelor importante abordate la aceata editie a Zilelor Economiei Bacauane: Starea economiei judetului Bacau, Topul firmelor din judetul Bacau, sustinute de Constantin CERNAT, Director Consultanta Afaceri CCI Bacau, Conditiile necesare dezvoltarii afacerilor si Problemele si nevoile firmelor, sustinute de Catalin TRIFU, Director Reprezentanta Bucuresti a CCI Bacau si Contributia firmelor si a angajatilor acestora la bugetele locale si bugetul de stat, sustinuta de Cezar OLTEANU, Director Dezvoltare Afaceri CCI Bacau.

Festivitatile vor continua cu inmanarea distinctiilor oferite intreprinzatorilor din zona, clasati in topul firmelor. Distinctiile acordate la editia 26 a Topului sunt: atestat, care confirma locul ocupat de firme în clasament, trofeu CCI Bacau, pentru rezultate de exceptie, medalie Topul firmelor si Insigna CCI Bacau.

Seara se va incheia cu Receptia oferita de organizatori, unde reprezentantii firmelor au posibilitatea sa identifice noi parteneriate si oportunitati de afaceri si sa realizeze o mai buna cunoastere si comunicare cu reprezentantii autoritatilor si institutiilor publice.

Sub deviza Camerei de Comert si Industrie Bacau, Impreuna In lumea afacerilor, va asteptam sa sarbatorim impreuna laureatii Topului Firmelor 2019 din zona Moinesti, Comanesti, Darmanesti, si in acest fel, sa intregim, tot impreuna, evenimentele din cadrul Zilelor Economiei Bacauane, in semn de respect, recunoastere si apreciere pentru toti intreprinzatorii din judetul Bacau.

        Impreuna in lumea afacerilor