Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Ghid conectare case de marcat la sistemul informatic al MF-ANAF

casedemarcatPrin Ordinul presedintelui ANAF nr. 435/25.03.2021 a fost aprobata procedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic national de supraveghere si monitorizare a datelor fiscale al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, si totodata au fost stabilite termenele pana la care operatorii economici, incadrati pe categorii de contribuabili, vor asigura conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale, incepand cu data de 31.03.2021.

Conform prevederilor ordinului mentionat, termenele limita de conectare sunt:
a) pana la data de 30.06.2021 operatorii economici incadrati in categoria marilor contribuabili;
b) pana la data de 30.11.2021 operatorii economici din categoria contribuabililor mijlocii si mici;
c) operatorii economici care achizitioneaza aparate de marcat electronice fiscale ulterior datei de 01.12.2021, la data instalarii aparatului de marcat electronic fiscal.

Detalii suplimentare pot fi obtinute prin consultarea „Ghidului cu privire la conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al MF-ANAF”, prin Formularul Unic de Contact, telefonic, apeland Call Center-ul de asistenta al ANAF, la nr. 031.403.91.60 sau la structurile de asistenta pentru contribuabili din cadrul unitatilor fiscale teritoriale.

        Impreuna in lumea afacerilor