Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Proiect Google pentru IMM-urile din Bacau

googleLansat recent, proiectul “Google pentru IMM-uri” își propune să faciliteze digitalizarea afacerilor locale, îndeosebi în contextul pandemiei COVID-19, venind în ajutorul celor care vor să își dezvolte activitatea în online.

Prin sesiunile de consultanță online oferite gratuit, antreprenorii pot învăța cum să construiască o prezență virtuală pentru compania lor și să se familiarizeze cu oportunitățile din mediul digital.

“Google pentru IMM-uri” este un hub de instrumente și resurse gratuite, organizate eficient într-un singur loc, pentru a facilita și susține digitalizarea afacerilor românești si are urmatoarele componente:
• Google Compania Mea – Gestionează relația cu clienții tăi
• Site-ul Companiei Mele – Administrează spațiul online al afacerii tale
• Google Trenduri & Alerte – Descoperă interesele consumatorilor
• Piețe Sugerate – Găsește oportunități internaționale. Piețe Sugerate este instrumentul Google care te ajută să-ți extinzi compania la nivel global, găsind cele mai potrivite piețe pentru afacerea ta, în funcție de interesele clienților din țările respective.

Mai multe detalii despre acest proiect, se pot obtine accesand link-ul: https://events.withgoogle.com/google-pentru-imm-uri/#content.

        Impreuna in lumea afacerilor