Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“GR Business Days” - oportunitate de a dezvolta noi retele de business
17 - 18 Iunie 2015, Luxemburg

Photo3-300x1401In perioada 17 – 18 iunie 2015 Camera de Comert Luxembourg in colaborare cu Europe Enterprise Network si Comisia Europeana, organizeaza evenimentul international “GR Business Days”, care se doreste a fi locul ideal de a crea noi retele de business pentru companiile doritoare.

Evenimentul va avea loc la Luxemburg, in cadrul Centrului de expozitie LUXEXPO.

Evenimentul oferă posibilitatea de a planifica în mod eficient participarea și de a optimiza prezența datorita posibilității de a aranja cu grijă, în avans, intalnirile de afaceri vizate.


Ca si vizitatori, cu o investiție scăzută în timp și bani, veți putea, într-o perioadă scurtă de timp, sa maximizati rezultatele acestei vizite in cadrul GR Business Days.

Cele mai importante beneficii ale acestui eveniment sunt:

  • management eficient al timpului prin intalniri de afaceri prestabilite;
  • dialoguri profitabile de afaceri, datorită contactelor prestabilite și predirecționate;
  • optimizarea rezultatelor concrete ca urmare a calitatii contactelor de afaceri;
  • gama completa de servicii de inalta calitate (conferințe, workshop, evenimente sociale, networking, servicii de interpretare, etc);
  • servicii garantate de follow-up și publicarea profilului de cooperare ale firmelor, chiar și după eveniment în baza de date online;
  • un astfel de eveniment de prestigiu ajuta companiile in dezvoltarea la un nivel interregional și internațional.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc numeroase ateliere și conferințe tematice cu scopul de a informa despre diverse companii si teme importante pentru întreprinderi.


In cadrul evenimentului va avea loc si ceremonia de premiere “b2fair Business Award”, care ofera companiilor care au obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește cooperarea și parteneriatele stabilite prin intermediul participării lor la evenimente de matchmaking anterioare.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inregistrarii la eveniment, in calitate de vizitatori profesionali, vă stă la dispoziţie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, la tel 0748/886.428, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor