Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

HOTSPOT PENTRU START-UPURILE INTERNAŢIONALE

men_women_meeting_computerScena dinamică şi inovativă a dezvoltatorilor de afaceri austrieci are vârsta medie de 32,3 ani, este una dintre cele mai tinere şi atrage atenţia internaţională asupra ei. Forbes Magazine a plasat Austria deja din 2014 printre start-up-urile hotspot ale Europei.

Procentul start-up-urilor calculat la o medie de 110 înfiinţări de noi firme din Austria creşte continuu şi este de 73%.

Firmele noi înfiinţate înalt calificate se orientează spre piaţa europeană şi internaţională. Printre start-up-urile austriece internaţionale de succes se numără runntastic – un App standard al noului Apple Watch, shpock – un App, care face posibilă achiziţia şi vânzarea de produse către mai mult de 10 mil. de utilizatori, precum şi Fastlane– un proiect care a fost de scurt timp vândut către Twitter.

Pioneers Festival – un eveniment highlight al scenei din Hofburg – aduce împreună 1.600 start-up-uri din 90 ţări şi 400 investitori.

Calitatea vieţii ridicată din Austria, structura optimă a fondurilor şi comunitatea de start-up din ce în ce mai numeroasă atrag firmele străine din toată lumea.

Sursa:Buletinul informativ al Ambasadei Austriei in Romania, disponibil on-line

        Impreuna in lumea afacerilor