Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

”IMM Forum - Solutii pentru IMM-uri” - ROMEXPO Bucuresti

imm-ok-roIn perioada 12 – 14 martie 2015, ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie din Romania ofera solutii IMM-urilor prin intermediul celei de a IV-a editii a expozitiei IMM Forum, organizata in sala Titulescu, reprezentand un eveniment business to business adresat tuturor celor interesati de dinamica mediului de afaceri.

Vor fi prezente firme de consultanta, banci si institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare si institutii private cu proiecte pentru IMM-uri.

Prin organizarea acesti noi editii a IMM FORUM, Romexpo isi propune sa ofere expozantilor un cadru adecvat dezbaterilor, un spatiu de discutii concentrat pe intreprinderile mici si mijlocii, in care exprimarea opiniilor va avea prioritate. Va fi facilitat schimbul de idei si experiente intre autoritati si antreprenori, pentru a favoriza dezvoltarea mediului de afaceri din Romania, a legislatiei in domeniu si a micilor intreprinzatori.

In vederea promovarii IMM-urilor in judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora din judetul Bacau la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la expozitia IMM Forum, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la: tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre expozitia IMM Forum sunt disponibile pe www.imm-expo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor