Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

”Viitorul in domeniul constructiilor” - Eveniment de brokeraj la Viena

2236150_origIn perioada 18 – 19 Aprilie 2016, la Viena, va avea loc cel mai de success eveniment de brokeraj cu participare gratuita adresat constructorilor din Uniunea Europeană “VIITORUL in domeniul CONSTRUCTIILOR”

Organizatorii acestei platforme de dezbateri și de intalniri de afaceri sunt: Camera de Comerț și Industrie a Austriei – WKO Advantage Austria, Enterprise Europe Network Austria. Co-organizator este Centrul Enterprise Europe Network Bacău din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bacău.

Evenimentul de brokeraj oferă companiilor din întreaga lume, posibilitatea de a afla cele mai recente tendințe privind soluțiile inovatoare pentru clădiri, renovarea durabilă, reutilizarea și calitatea inalta a cladirilor din Austria cu accent pe ciclul de viață a construcțiilor. De asemenea, evenimentul are drept scop facilitarea intalnirilor de afaceri dintre constructori, arhitecți, proiectanți și profesioniști din domeniul construcțiilor din Europa, interesați să dezvolte contracte comerciale.

Evenimentul se adreseaza firmelor cu urmatoarele obiecte de activitate:

  • Inginerie si planificare/ Servicii de arhitectura si constructii
  • Constructii
  • Materiale de constructii/componente si ansambluri
  • Energii regenerabile/climatizare/tehnologia constructiilor
  • Agentii de afaceri/grupuri si asociatii/factori de decizie publica, amenajare spatiu nou/vechi

Motive pentru a participa la evenimentul de brokeraj:

  • obtinerea de informatii despre cele mai noi tehnologii austriece și soluții inovatoare pentru clădiri, renovarea durabilă , reutilizarea și concentrarea pe ciclul de viață
  • identificarea de noi parteneri de afaceri și extinderea propriei afacerii pe plan internațional
  • dobândirea de cunoștințe privind noi piețe
  • Prezentarea de solutii, a serviciilor si produselor, partenerilor austrieci si internationali
  • Schimb de idei pentru noi proiecte

Prima zi a evenimentul cuprinde prezentări privind cele mai noi tehnologii și inovații în construcții, noi oportunități pe piață, și vor avea loc întâlniri de afaceri între participanți. In a doua zi a evenimentului vor fi organizate vizite de lucru la potențialii parteneri de afaceri. 

Stabilirea intalnirilor B2B va avea loc în perioada 18 Martie  – 16 Aprile 2016.

Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie în calitate de co-organizator oficial in organizarea evenimentului de brokeraj, ofera asistenta firmelor din Romania in vederea inregistrarii la eveniment și stabilirii întâlnirilor de afaceri.

Participarea la eveniment este gratuită.Se percepe o taxă de neprezentare de 75 EUR ( excl. TVA ) persoanelor care sunt înregistrate , dar nu participă la conferința fără anularea acesteia in cursul zilei de 16 Aprilie 2016.

Termenul limita de inregistrare:  04 Aprilie 2016. 

Pentru sprijin in vederea inregistrarii la evenimentul de brokeraj si realizarea agendei de intalniri profesionale cu potentiali parteneri de afaceri prezenti la Viena, va sta la dispozitie Centrul EEN Bacau la tel 0234/570 010, mob: 0748 886 428, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator Centru.

        Impreuna in lumea afacerilor