Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

In iunie, numarul ovinelor si caprinelor sacrificate a scazut de aproape 2 ori

oi_miei

In luna iunie 2015, fata de luna precedenta, numarul ovinelor si caprinelor sacrificate a scazut de aproape 2 ori, potrivit ultimelor date publicate de Institutul National de Statistica (INS).

In luna iunie 2015, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a crescut la pasari, a scazut la porcine, ovine si caprine, iar la bovine a ramas constant. Greutatea in carcasa a acestora a crescut la bovine, porcine si pasari, iar la ovine si caprine a scazut.

In comparatie cu aceeasi luna a anului 2014, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a crescut la bovine, porcine si la pasari, iar la ovine si caprine a ramas constant in luna iunie. Greutatea in carcasa a acestora a crescut la bovine, porcine siĀ  pasari, iar la ovine si caprine a scazut.

Astfel, greutatea medie a bovinelor sacrificate (in carcasa) a fost de 173,8 kg. La porcine, greutatea medie a fost de 80,6 kg, la ovine si caprine de 11,6 kg, iar la pasari de 1,5 kg. Cele mai bune rezultate au fost inregistrate in unitatile industriale specializate.

Sursa:www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor