Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

INDAGRA FOOD - Expoziție de Industrie Alimentară Internațională

indagraAnul acesta, expoziția de industrie alimentară internațională – INDAGRA FOOD, va avea loc in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, București.

Evenimentul va avea loc în noul Pavilion B1, special conceput pentru a oferi o vizibilitate deosebită și pentru a oferi mediului de afaceri un spațiu modern de promovare.

Principalul avantaj al participarii la INDAGRA FOOD este numarul mare de vizitatori specializati din tara si din afara tarii. Ediția din 2017 a expoziției a adus peste 61.000 de vizitatori.

INDAGRA FOOD reprezintă platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea produselor, prezentând inovații în domeniu, stabilind noi relații de afaceri și încheind contracte.

Participarea ca expozant oferă:

  • Întâlnire cu distribuitorii și reprezentanții rețelelor de retail și HoReCa din țară și străinătate.
  • Promovarea afacerii prin cele mai eficiente metode de marketing
  • Contactarea consumatorului final, prezentarea produselor, serviciilor  direct consumatorului
  • Feedback direct de la consumatorul final pe produsele dvs.
  • Intalnire cu potentialii clienti si furnizori, interni si externi, in cautare de noi colaborari profesionale
  • Posibilitatea de a lua legătura cu ultimele tendințe din industrie
  •  Posibilitatea de a încheia noi colaborări.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la INDAGRA FOOD 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la INDAGRA FOOD 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor