Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Indagra Food – Targul international pentru industria alimentara

indagrafoodEvenimentul Indagra Food ­ Targul international pentru industria alimentara este organizat de Romexpo in perioada 28 octombrie – ­ 1 noiembrie 2015, fiecare editie reprezentand pentru cele mai importante firme din Romania si din strainatate cea mai potrivita ocazie de a­-si prezenta ofertele curente.

Editia din acest an aI ndagra Food va avea loc in Pavilionul A din cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.

Organizat cu succes inca din anul 2007,Indagra  Food este un eveniment care se adreseaza specialistilor in domeniul,respectiv:

 • producatori si furnizori de echipamente si tehnologii pentru industria carnii, a laptelui si panificatie;
 • tehnologii pentru legume si fructe;
 • producatori si distribuitori de produse alimentare bio;
 • producatori de alte produse alimentare si bauturi;
 • publicatii de specialitate;
 • asociatii profesionale;
 • organizatii guvernamentale si non­ guvernamentale

food1Ajuns la cea de ­a 8 – ­a editie, Targul international pentru industria alimentara este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si noutati din domeniu, creand premisele necesare incheierii de noi contracte, identificarii de noi oportunitati, prin concentrarea cererii si ofertei intr­un spatiu clar delimitat.

Targul international pentru industria alimentara are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma optima pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

 • cu 1 latura libera:115 Euro/mp;
 • cu 2 laturi libere: 120 Euro/mp;
 • cu 3 laturi libere: 125 Euro/mp;
 • cu 4 laturi libere: 130 Euro/mp;

In vederea promovarii firmelor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la Indagra  Food ­ Targul international pentru industria alimentara.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Indagra Food, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.570.010, int. 106, email office@ccibc.ro, prin Sorin MERLUSCA, Director, mobil 0757.575.555.

Alte informatii despre Indagra Food ­ – sunt disponibile pe www.indagra-food.ro

        Impreuna in lumea afacerilor