Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Infiintarea de firme - principalul motor de dezvoltare economica

PozaModificariActe2020Mai multe studii efectuate de institutiile UE arata ca infiintarea de firme constituie principalul motor de dezvoltare economica, restructurare si crestere a localitatilor, in vederea constructiei unui viitor mai bun pentru societate.

In functie de domeniul de activitate si de capitalul disponibil, alegerea formei juridice de organizare a activitatii economice este una din cele mai importante decizii ale asociatilor/actionarilor firmei.

Conform legislatiei in vigoare, intreprinzatorii au la dispozitie mai multe forme de organizare, cum ar fi: PFA, II, IF, SRL, SNC, SA, SCS, SCA, SE, GIE, GEIE.

Fiecare forma de organizare are reglementari specifice din punctul de vedere al obligatiilor si drepturilor asociatilor, al relatiilor dintre asociati, al modului de administrare si control al firmei, cat si al regimulului fiscal aplicabil.

Pentru a alege varianta cea mai buna a formei de organizare, intocmirea documentelor si inscrierea firmei in Registrul Comertului, va stam la dispozitie prin:

Birou Bacau
E-mail: ccibc@ccibc.ro
Mobil: 0744.708.317
Birou Onesti
E-mail: ccibc@ccibc.ro
Mobil: 0722.213.570
Birou Moinesti
E-mail: ccibc@ccibc.ro
Mobil: 0722.213.570

        Impreuna in lumea afacerilor