Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire de afaceri cu firme din Italia - 25 august 2015

Tehnopolis Iasi, Centrul Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie si Confimprese Italia – asociatie specializata in internationalizarea afacerilor,  va invita la

Intalnire de afaceri cu firme din Italia

Evenimentul va avea loc in data de 25 august 2015, ora 16.00,  la Parcul Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS Iasi, in sala de conferinte din cladirea Nucleus, etajul 3.

Prin participarea Misiune Economica Romania - Italia, 25 august 2015, Parcul Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS, Iasi [1]la acest eveniment, producatorii din Regiunea Nord-Est din orice domeniu, care doresc sa patrunda pe pietele din Italia si China, vor avea posibilitatea de a discuta direct cu firmele italiene.

Confimprese este o asociatie de distributie (franciza, GDO si retele directe), care reuneste grupuri de IMM-uri cu obiecte de activitate diverse – de la catering la mobilier, de la alimente la textile, de la divertisment la servicii, avand peste 30.000 de puncte de vanzare in Italia, respectiv 20.000 de puncte de vanzare in China.

Participarea la acest eveniment este GRATUITA.

Pentru detalii despre modalitatea de inscriere la Intalnirea de afaceri cu firmele italiene, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, tel: 0234.570.010, int. 109, email: ccibc@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert, mobil: 0757.575.555.

        Impreuna in lumea afacerilor