Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire B2B "Meet the markets", Bucuresti 2016

Întâlniri-de-afaceri-la-Madrid-ale-misiunii-economice-românești-în-perioada-15-20-noiembrie-2015-1In data de 16 februarie 2016, orele 10.00, USH Pro Business organizeaza intalnirea B2B “Meet the markets”, unde va fi prezent grupul european CREATIVE EXPERT Consulting, companie specializata in matchmaking la nivel international si sustinerea exportatorilor pe pietele internationale.

Compania CREATIVE EXPERT Consulting are o experienta de peste 20 ani in dezvoltarea afacerilor pe piete straine si faciliteaza contacte la retelele de import si distributie avand un portofoliu de peste 15.000 de clienti. Compania a reusit sa gaseasca in ultimii ani pentru clientii sai, indiferent de regiune si ramura industriala, parteneri straini intr-o proportie de 88%, conform datelor furinizate de companie.

Pentru informatii suplimentare privind compania CREATIVE EXPERT Consulting  puteti accesa  www.creative-expert.ro

Obiectivul principal al evenimentului: acompanierea firmelor romanesti  pentru a dezvolta afaceri pe pietele externe si modalitatile practice prin care USH Pro Business poate sa le sustina.

Tema principala abordata este piata rusa si modalitatile de a patrunde pe piata, in domeniile:export  de echipamente, componente  si  tehnologii in domenii unde nu actioneaza embargoul sau conditii restrictive de acces precum:

  • produse sanitare, medicale si de la laborator
  • masini agricole

Programul evenimentului este disponibil online.

Evenimentul va avea loc la  sediul USH Pro Business, din strada Nicolae Iorga nr. 34-36, Sector 1, București  (fosta Ambasada Canadei).

Taxa de participare este de 60 de lei (TVA inclus)/firma .

Confirmarea participarii se poate realiza  pana in data de 10.02.2016 prin completarea chestionarului disponibil online si transmitere pe una dintre adresele de email mentionate mai jos.

Persoane de contact din cadrul USH Pro Business, Dna Cristina ILIE – Director Evenimente & Internationalizare (iliecristina@ushprobusiness.ro) si   Dl Costin LIANU – Director General (clianu@gmail.com).

        Impreuna in lumea afacerilor