Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire de afaceri cu firme din Belgia

 

shutterstock_144792676-Side-view-of-two-blurred-businessmen-talking-in-conference-room-webIn perioada 28 – 30 septembrie 2015, la Bucuresti si Craiova, va avea loc o intalnire de afaceri multisectoriala, cu reprezentanti unor societati din Belgia.

Printre societăţile participante la această misiune se numără şi o societate activă în management, consultanţă, formare și recrutare, care este interesata in initierea unor parteneriate de afaceri cu firme din judetul Bacau. Compania furnizeaza servicii eficiente si de inalta calitate pentru optimizarea lantului de aprovizionare, avand clienti fideli in Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Asia si SUA.

Intalnirile de afaceri vor fi individuale, si vor avea loc, la o ora stabilita de comun acord, in data de 28 septembrie la Hotel Novotel din Bucuresti.

Participarea la acest eveniment este GRATUITA.

Pentru detalii privind modalitatea de inscriere la Intalnirea de afaceri cu firme din Belgia, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau, tel. 0234.570.010, int.106, email office@ccibc.ro, persoana de contact Sorin MERLUSCA, Director, tel. 0757.575.555.

 

        Impreuna in lumea afacerilor