Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire de afaceri cu firme egiptene specializate in materiale de constructie

egiptBiroul comercial si economic al Ambasadei Egiptului din Romania si Consiliul de materiale de constructii egiptene organizeaza in perioada 24-28 martie 2015, misiunea economica in Romania cu scopul de a sprijini incheierea de parteneriate intre firmele egiptene si firmele romanesti care activeaza in sectorul materialelor de constructii.

La misiunea economica vor participa 21 de companii producatoare si exportatoare de materiale de constructii, cum ar fi: marmura si granit, PVC, vopsele, articole sanitare de ceramica, materiale pentru izolatii.

In vederea sprijinirii dezvoltarii de parteneriate de afaceri, in decursul misiunii economice, Ambasada Republicii Egipt in Romania organizeaza un eveniment de brokeraj la hotel Novotel in data de 25.03.2015, intre orele 09:00 – 17:00 – intalnire de afaceri intre delegatia egipteana si firmele din Romania interesate de colaborarea cu acestea.

Pentru informatii suplimentare va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 128, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor