Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire de afaceri cu firme egiptene specializate in materiale de constructie

13

Biroul comercial si economic al Ambasadei Egiptului din Romania si Consiliul de materiale de constructii egiptene organizeaza in perioada 23-27 martie 2015, o misiune economica in Romania cu scopul de a sprijini incheierea de parteneriate intre firmele egiptene si firmele romanesti care activeaza in sectorul materialelor de constructii.

La misiunea economica participa cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Egipt specializati in productia de marmura si granit, materiale rezistente la apa, materiale impermeabile, vopseluri si ceramica.

In vederea sprijinirii dezvoltarii de parteneriate de afaceri, in decursul misiunii economice, Ambasada Republicii Egipt in Romania organizeaza un eveniment de brokeraj – intalnire de afaceri intre delegatia egipteana si firmele din Romania interesate de colaborarea cu acestea.

Pentru informatii suplimentare va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 128, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor