Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalnire pentru companiile si organizatiile din domeniile resurselor regenerabile si a biorafinariilor

bioraffinerieIntre 3 si 4 iunie 2015 va avea loc a-11-a editie a Conferintei Internationale despre Resurse Regenerabile si Biorafinarii, la York, Marea Britanie. Delegatii ale universitatilor, organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, furnizori de capital de risc isi vor prezenta opiniile despre biotehnologia industriala, chimia ecologica durabila si politicile agricole referitoare la utilizarea materialelor regenerabile pentru sectoarele non-alimentare si pentru aprovizionarea cu energie.

Ca parte a conferintei, EEN – Enterprise Europe Network Yorkshire va organiza o intalnire ce isi propune sa aduca impreuna organizatii inovatoare din diferite tari, care isi doresc sa colaboreze in scopul obtinerii de beneficii comerciale reciproce. Activitatea se va concentra pe intalniri unu la unu de 30 de minute, programate inainte. Evenimentul promoveaza oferte inovatoare de tehnologie si cereri ale membrilor din reteaua de 54 de tari a EEN – Enterprise Europe Network, care include si tari non-UE ca Brazilia, Canada, Israel, Rusia, Statele Unite ale Americii.

Conferinta se adreseaza universitatilor, organizatiilor de cercetare, companiilor mari, IMM-urilor, organizatiilor guvernamentale, ONG-urilor si furnizorilor de capital de risc din domeniul resurselor regenerabile si al pietei de biorafinarii. Reprezinta o oportunitate ideala pentru cei care doresc sa inceapa o noua afacere, sa se intalneasca cu furnizori de tehnologii inovatoare, sa intre in contact cu potentiali colaboratori sau pentru a-si gasi parteneri pentru proiectele de cercetare.

Mentionam ca participarea este gratuita.

Pentru mai multe detalii privind acest eveniment, ne puteti contacta prin Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro, Mihai TULBURE, Director, mobil: 0744.708.317.

        Impreuna in lumea afacerilor