Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri B2B la Bucuresti cu parteneri de afaceri din Indonezia

partnershipsCentrul USH Pro Business in parteneriat cu  Ambasada Republicii Indonezia  in Romania, organizeaza intalnirea B2B „Indonesia Business Day”, din cadrul programului „Meet the Markets”, luni, 30 mai 2016.

Indonezia este o piata de 250 milioane de locuitori cu un potential impresionant  insa putin cunoscut mediilor de afaceri din Romania

Cu ocazia acestei intalniri, firmele din Romania pot stabili contacte de afaceri cu parteneri indonezieni din diverse domenii, respectiv:

  • agricultura,
  • industria alimentara
  • industria usoara,
  • comert

Lista firmelor indoneziene participante cu datele de contact si domeniile de activitate este disponibila online.

In cadrul evenimentului, pe langa prezentarea generala a companiilor indoneziene,  vor avea loc intalniri de matchmaking, tema principala abordata fiind identificarea de parteneri de afaceri pe piata indoneziana.

Evenimentul va avea loc in data de 30 Mai 2016, orele 10.00 – 13.30, la sediul Ambasadei Republicii Indonezia, str. Gina Patrichi nr.10, Sector 1, Bucuresti.

Firmele din judetul Bacau, interesate de patrunderea pe piata indoneziana si identificarea de noi parteneri sunt rugati sa confirme participarea pana la data de 25 mai 2016, prin completarea formularului de participare si trimiterea lui la adresele mentionate mai jos .

Persoane de contact :

        Impreuna in lumea afacerilor