Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri de afaceri la Open4Business, Ungaria, 19-21 septembrie 2016

Platforma-de-matchmakingCamera de Comerț și Industrie din Ungaria – Pécs, Baranya, in parteneriat cu Enterprise Europe Network din Pécs, organizează, în perioada 19-21 septembrie 2016, evenimentul de matchmaking “Open4Business” in Pécs, Ungaria.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor intreprinderilor si clusterelor din diferite tari europene interesati sa obtina informatii despre cele mai bune practici sau proiecte inovatoare de la specialisti cu experienta, prin interactiunea directa cu acestia.

Evenimentul se adreseaza firmelor din urmatoarele domenii de activitate:

  • industria constructoare de mașini (inginerie, prelucrarea metalelor, etc.)
  • industria furnizorilor de material din plastic
  • industria agro-alimentară
  • industria TIC
  • Cercetare & Dezvoltare,

Evenimentul este promovat în 63 de țări, cu un accent special pe Germania, Austria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, România, Ucraina, Slovacia, Republica Cehă, Polonia și Italia.

In cadrul evenimentului vor avea loc intalniri de afaceri intre firme din intreaga lume, interesate de stabilirea de relatii de afaceri: producatori, distribuitori, comercianti, din domeniile evenimentului.

Participarea la evenimentul de Matchmaking este gratuita, înregistrarea la eveniment fiind obligatorie accesand linkul: http://open4business.talkb2b.net/.

Se percepe o taxă de 75 EUR (excl. TVA) persoanelor care sunt înregistrate, dar care nu participă la eveniment, fără o anulare prealabila pana la data de 12 septembrie 2016.

Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie este partener oficial in organizarea evenimentului de brokeraj si ofera asistenta firmelor din Romania in vederea inregistrarii la eveniment.

Dupa data de 1 septembrie, firmele inregistrate vor avea posibilitatea sa-si stabileasca intalniri de afaceri cu ceilalti participanti la evenimentul de brokeraj, in functie de interes.

Pentru sprijin in vederea inregistrarii la sesiunile de brokeraj si realizarea agendei de intalniri profesionale cu potentiali parteneri de afaceri prezenti la evenimentul de matchmaking din Ungaria, va sta la dispozitie Centrul EEN Bacau la tel: 0743/800.603, email ccibc@ccibc.ro, Ovidiu SCUTELNICU, Coordonator Centru.

        Impreuna in lumea afacerilor