Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intampinati probleme in recuperarea debitelor de la partenerii dumneavoastra de afaceri? Solutii gasiti la Camera de Comert si Industrie Bacau

businessMeetingPentru o solutionare eficienta si rapida a unei probleme de ordin juridic ivita intre firma dumneavoastra si partenerii de afaceri – încălcarea prevederilor contractuale de către un partener de afaceri, neplata la termen a mărfurilor furnizate de firma dumneavoastră sau a serviciilor prestate etc, este recomandat sa apelati la serviciile oferite de specialisti in domeniu.

Camera de Comert si Industrie Bacau, prin Oficiul Juridic, sprijină firmele in rezolvarea problemelor de natura juridica prin îndrumare și consultanță.

In cazul in care intampinati probleme in recuperarea debitelor de la partenerii dumneavoastra de afaceri, Camera de Comert si Industrie Bacau vă acordă consultanță și asistență in privinta pasilor ce trebuie urmati pentru a nu se ajunge la un litigiu in instanta:

  • formularea de adrese
  • elaborarea de notificari,
  • redactare puneri în întârziere.

In cazul in care singura solutie de rezolvare a unei probleme este chemarea in judecata a celui ce v-a creat un prejudiciu, putem sa:

  • va indrumam catre instanta competenta (Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie)
  • vă oferim consultanta in privinta redactarii actelor de procedura:

– cerere de chemare in judecata;

– intampinare la cererea de chemare in judecata;

– raspuns la intampinare;

– cerere reconventionala;

– concluzii scrise, etc.

inclusiv verificarii legalitatii celor intocmite anterior.

Pentru mai multe informatii si consultanta privind indrumarea si informarea juridica, va rugam sa ne contactati la Oficiul Juridic; tel: 0234.570.010, int. 130, email: office@ccibc.ro.
Persoana de contact: Bogdan LITA, Consilier Juridic.

        Impreuna in lumea afacerilor