Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intreprinzatorii din Zona Moinesti pot infiinta firme si modifica acte ale acestora fara a se deplasa la Bacau

PozaInfiintariMoinestiPentru intreprinzatori, administratori si manageri de firme prioritizarea activitatilor zilnice legate de programare, organizare, coordonare, antrenare, control tine de o abordare pragmatica, profesionala, mai mereu timpul fizic avut la dispozitie nefiind suficient.

Tinand seama de acest aspect, Camera de Comert si Industrie Bacau, prin Reprezentanta din Moinesti, vine mai aproape de oamenii de afaceri din zona, oferind posibilitatea de a infiinta firme, de a modifica actele acestora si de a obtine informatiile necesare deschiderii si administrarii afacerilor, fara a face deplasari la Bacau si de a irosi timp pretios, ce poate fi folosit mult mai eficient.

Municipii, orase si comune arondate Zonei Moinesti

PozaHartaZoneBunaPentru facilitarea comunicării şi consultării firmelor Camera de Comert si Industrie Bacău si-a organizat activitatea în 3 zone, după criteriul circumscripţiilor judecătoriilor din judeţ.

Zona Moinesti este definita dupa criteriul circumscriptiilor judecatoresti din judetul Bacau, tinand seama de apropierea geografica si infrastructura de transport si cuprinde urmatoarele 18 de unitati administrativ teritoriale:

  • Municipiul Moinesti
  • Orasele: Comanesti si Darmanesti
  • Comunele: Agas, Ardeoani, Asau, Balcani, Beresti-Tazlau,Brusturoasa, Ghimes-Faget,    Magiresti, Palanca, Parjol, Poduri, Scorteni, Strugari, Solont, Zemes.

Consultanta gratuita si sprijin pentru infiintarea firmei si modificarea actelor acesteia

Reprezentanta Moinesti a Camerei de Comert si Industrie  ofera CONSULTANTA GRATUITA si pune la dispozitie servicii pentru:

  • Infiintari firme
  • Modificări acte firmă: modificarea denumirii firmei, schimbarea formei juridice, schimbarea sediului social, modificarea obiectului de activitate, înființarea punctelor de lucru, cesiunea partilor sociale / actiunilor, numirea / revocarea administratorilor, numirea / revocarea cenzorilor / auditorilor, majorarea / reducerea capitalului social, fuziunea / divizarea firmei
  • Suspendarea activitatii
  • Dizolvare, lichidare si radiere

Pentru mai multe informatii si intocmirea tuturor actelor necesare infiintarii firmei, modificarii actelor acesteia, suspendarii activitatii, dizolvarii, lichidarii si radierii firmei, in concordanta cu legislatia in vigoare, sta la dispozitie Reprezentanta Moinesti a Camerei de Comert si Industrie: str. Tudor Vladimirescu, nr. 206, Sediul Bibliotecii Municipale – Parter; tel. 0234.367.557, mobil: 0744.538.409, e-mail: moinesti@centruinfiintarifirme.ro

        Impreuna in lumea afacerilor