Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Investitiile arabe-africane prin dezvoltare durabila

maps-1x1024Ambasada Egiptului la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial va invita sa participati la evenimentul: „Arab-African investment through the continuous sustainable development” sub auspiciile Ligii Arabe,la Conferinta si Expozitia organizata in perioada 13 – 17 martie 2018.

“Investițiile arabe-africane prin dezvoltarea durabilă” sub auspiciile Ligii Arabe

Evenimentul va include o expoziție internațională, ateliere de lucru, întâlniri B2B, vizite la orașe industriale și excursii turistice.

Conferința și expoziția vor constitui un portal pentru comerțul comun arab-african și reciprocă

cooperarea în domeniul investițiilor.

Conferința va include o expoziție specială dedicată reconstrucției Irakului cu participarea unor înalți funcționari irakieni, ateliere și întâlniri B2B cu reprezentanți ai acestora tari diferite.

Un pavilion special va fi dedicat proiectelor mici și mijlocii destinate hrănirii mari precum și un pavilion pentru proiecte speciale care caută investiții și parteneriate pentru a vizita o serie de orașe industriale și fabrici distinse.

Conferința își va încheia activitățile cu un program turistic special pentru unele dintre acestea orașe și zone turistice din Egipt, în sprijinul activării turismului care este alimentat de peste 360 ​​de personae industrii.

Subliniem că va avea loc o participare oficială a unor oaspeți de onoare la acest mare eveniment arab – african din diferite țări, inclusiv: (Nigeria-Irak – Tunis – Grecia – Ungaria – Australia – Rusia – Franța – Coreea de Sud)

Pentru detalii privind modul de inscriere a participantilor la conferinta si la evenimente expozitionale accesati www.arabafricaninvestment.com.

        Impreuna in lumea afacerilor