Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Invitatie a Ambasadei SUA - Serviciul Comercial Bucuresti pentru o Delegatie Agricola din Romania & R. Moldova in SUA

Center-pivotServiciul Comercial al Ambasadei SUA in Romania propune o vizita ghidata de 13 zile in California si Washington, D.C., in perioada 29 aprilie – 11 mai 2023, pentru a promova solutii de energie curata din SUA pentru securitatea apei si a alimentelor.

Agenda propusa este elaborata si dezvoltata in cooperare cu Departamentele Guvernului SUA pentru Comert si Agricultura, precum si cu Ministerele Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania si Moldova; include vizite la fata locului la facilitatile autoritatilor publice de apa din California, agentii pentru infrastructuri de irigatii si imbunatatiri funciare si facilitati ale furnizorilor de solutii de top din SUA pentru energie verde pentru alimentarea cu energie a infrastructurilor de canale de irigatii.

Delegatii sunt responsabili pentru propriile aranjamente de calatorie si pentru toate costurile asociate si necesita vize pentru a intra in Statele Unite.

Pentru a indica interesul, firmele romanesti pot contacta pe Gabriel Popescu, Specialist Comercial la Ambasada SUA in Romania, Tel.: +4 021 200 3312; Mobil: +4 0722 467 130 si E-mail: gabriel.popescu@trade.gov.

        Impreuna in lumea afacerilor