Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Invitatie de participare la un eveniment de afaceri romano-bulgar

bulgariaCamera de Comerț și Industrie Bulgaro-Română organizează un eveniment B2B, unde va oferi companiilor bulgare posibilitatea de a se întâlni cu societati românești.

Evenimentul va avea loc va avea loc pe data de 29 septembrie, de la ora 14:00 si vor fi organizate atât întâlniri live, la Ruse, (Hotel Teodora Palace, bul. Bulgaria nr. 133), cât și în mediul online prin intermediul platformei ZOOM.

Participanții la sesiunea de networking vor fi repartizați în săli virtuale, unde vor avea ocazia să își prezinte afacerea și partenerii ideali. Limba de lucru va fi engleza.

Lista celor înregistrați va fi disponibilă public, iar fiecare persoana înscrisă va primi un link către aceasta pentru a se familiariza în prealabil cu ceilalți participanți și pentru a-și putea exprima dorința de a se întâlni cu acestia in spatiul virtual.

Inregistrarea la eveniment se face până pe 27 septembrie prin accesarea link-ului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi2KwJKor61_EPoahrMrG5lNVrRff4ptQ1vzypAokQ7BP2MQ/viewform.

Mai multe detalii pot fi obtinute contactand Centrul de Promovare Economica – PromEc, Bacau la email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor